Cum Comand ?

Cum comandCOMANDA ONLINE
Folosind meniul principal, navigheaza prin categoriile de produse si descopera ceea ce ti se potriveste sau ce ai nevoie. Am pregatit pentru tine cel mai bun raport calitate-pret. Sau, scrie denumirea partiala a produsului dorit in casuta “CAUTA “pentru a-l localiza imediat.

ADAUGA IN COS
Selecteaza produsele pe care doresti sa le cumperi si apasa butonul “Adauga in cos”. Pe masura ce adaugi produse, acestea se vor regasi in cosul de cumparaturi din partea dreapta a paginii. Tot in cosul de cumparaturi selectezi si cantitatea produselor comandate. In cazul in care doresti sa modifici produsele din cos ai posibilitatea de a sterge, adauga, orice articol sau de a modifica numarul acestora.                                                                                     FINALIZARE COMANDA
Verifica produsele si cantitatea selectata din cosul de cumparaturi,  apoi apasa butonul “Finalizare comanda”, in cazul in care comanda este finala sau “Continua cumparaturile”,  daca ti-ai amintit ca lista ta nu e completa si doresti sa mai adaugi produse.


DATE FACTURARE SI AUTENTIFICARE
Completeaza datele tale de facturare, respectiv numele, prenumele si adresa completa, alaturi de numarul de telefon valid si adresa de e-mail la care te putem contacta. Aceste date vor fi luate in considerare ca adresa de facturare. Nu uita sa precizezi daca doresti ca livrarea produselor sa fie efectuata la o alta adresa decat cea de facturare. Daca te-ai inscris pe site inainte, te poti loga pentru a economisi timp cu completarea casutelor cu datele de livrare sau facturare.  Desigur, ai posibilitatea sa creezi un cont daca bifezi casuta ”creaza cont”. In cazul in care nici nu ai cont si nici nu doresti sa iti creezi unul, poti finaliza comanda prin completarea campurilor specifice de fiecare data cand vei plasa o comanda.


TRANSPORT
Transportul este 100% GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 199 lei. In functie de locatia ta, vom alege Fan Courier, Urgent Cargus, Fastius sau Posta Romana. Pentru comenzile sub 199 lei, poti alege ca livrarea sa fie efectuata in modul urmator:
1.    Pentru Bucuresti, costul transportului este unic, in valoare de 11 lei. Coletul va ajunge la tine chiar a doua zi lucratoare daca plasezi comanda inainte de ora 15.00;
2.    Pentru Romania, costul transportului este deasemenea unic, in valoare de 17 lei. Vom alege pentru tine una dintre companiile mari de curierat cu care avem contract sau vom expedia coletul prin Posta Romana daca localitatea dvs. nu se afla in aria de acoperire a acestora. Astfel, prin curier rapid coletul va ajunge la tine a doua zi lucratoare, iar prin Posta Romana, va ajunge in maximum 3 zile lucratoare.


MODALITATE DE PLATA
Poti alege din urmatoarele modalitati de plata:
1.    Plata ramburs, numerar, la livrarea / ridicarea produselor. In acest caz, vei achita contravaloarea comenzii tale direct curierului care iti va livra produsul, chitanta constituind dovada platii. Curierul iti elibereaza o chitanta cu suma identica de pe factura fiscala care se regaseste in colet
2.    Plata online prin card bancar:
-    nu ti se aplica nici un comision;
-    cardul tau trebuie sa fie valid pentru cumparaturi online;
-    pentru a efectua plata online trebuie sa completezi datele cardului bancar in formularul de plata, incluzand numarul acestuia, numele titularului precum si codul CVV2;
-    tranzactia este 100% securizata, encriptata si asigurata de serviciul de plati electonice MobilPay in parteneriat cu Garanti Bank;
-    dupa efectuarea platii vei primi un e-mail de confirmare.


CONFIRMARE   
Dupa lansarea comenzii prin intermediul site-ului nostru, www.bax.ro, aceasta va fi procesata in cel mai scurt timp posibil de catre operatorii firmei care te vor contacta telefonic, sms sau email pentru confirmarea finala a comenzii. Stim cat este de important timpul pentru tine, asa ca iti garantam ca vom face absolut tot ceea ce ne sta in putinta pentru a procesa, confirma si expedia produsele cat mai repede.

PRIMIREA COLETULUI
In scurt timp, dupa pregatirea produselor, coletul impachetat pentru tine de echipa noastra isi va incepe drumul catre destinatie. Vei primi prin SMS numarul de transport AWB care insoteste coletul tau si vei putea urmari in timp real, pe internet, parcusul acestuia pana cand va ajunge la adresa specificata in comanda pe care tocmai a plasat-o la noi pe site. Lucram intens pentru a gasi cele mai rapide metode de livrare, specifice de la o locatie la alta si trebuie sa fii sigur ca vom alege cea mai buna solutie de transport.

COMANDA
De asemenea, daca nu doresti sa iti plasezi comanda online, ai posibilitatea sa ne trimiti comanda si telefonic, in intervalul orelor de program, la numarul 031.005.0555.