Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Societatea care administreaza site-ul www.bax.ro, este  S.C. WOW MEDIA S.R.L, cu sediul in Moise Constantin , Nr. 5, Sector 6, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6349/2008 si are Codul Unic de Inregistrare: 23675813.
S.C. WOW MEDIA S.R.L si www.bax.ro recunosc şi respectă dreptul persoanelor la confidenţialitatea datelor cu caracter personal.
Vă informăm că datele de contact pe care decideti să ni le funizaţi sunt „date cu caracter personal” conform prevederilor Legii nr. 677/2001 din România.
Politica de confidenţialitate a S.C. WOW MEDIA S.R.L se aplică colectării, utilizarii, dezvăluirii şi protejării informaţiilor personale pe care alegeti să le furnizaţi.
Vă rugăm să citiţi următoarele, pentru a va informa asupra politicii de confidenţialitate şi a practicilor noastre privind datele personale.
De ce colectăm date cu caracter personal?
Colectăm date cu caracter personal pentru:
a trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate;
a raspunde solicitarilor dumneavoastra;
a trimite periodic e-mail-uri promotionale despre produsele noastre, ofertele speciale sau alte informatii pe care consideram ca le veti gasi utile;
a ne imbunatati serviciile si produsele;
a adapta site-ul nostru la cerintele si interesele dumneavoastra.
Informatiile cu caracter personal pe care le solicitam sunt folosite doar in scopul in care a fost prezentat in afara de cazul in care noi publicam alte utilizari in aceasta Politica in momentul colectarii informatiei.

Cum putem folosi aceste informaţii?
Aceste date sunt folosite, conform celor indicate mai sus, în diferite scopuri.
Câteva exemple specifice includ:
procesarea cererii dvs. de înregistrare, de solicitare de informaţii sau retururi;
furnizarea de informaţii cu privire la produsele WOW MEDIA;
accesul utilizatorului la toate functiiile site-ului si derularea in conditii optime a activitatii de comert electronic (creare de cont, plasarea comenzilor, prelucrarea comenzilor, facturarea,  livrarea, etc.). Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator;

Utilizatorul este obligat sa furnizeze datele solicitate in formularul de inscriere/ comanda si  isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea acestor date. Refuzul de a furniza datele va limiteaza accesul la unele dintre functiile site-ului si la serviciile de comert electronic oferite de WOW MEDIA S.R.L prin magazinul online www.bax.ro.

Ce informaţii colectăm?
În vederea îndeplinirii scopurilor menţionate mai sus, WOW MEDIA vă poate solicita date care să ne permită să va contactăm si sa onoram comenzile.
Datele colectate pot include:
nume si prenume;
informatii de contact (adresa, numar telefoane de contact, inclusiv adresa de e-mail);

Acest website foloseste cookie-uri proprii pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Ce este un „cookie”?
Un „Internet Cookie” (termen cunoscut si ca „browser cookie” sau „HTTP cookie” sau pur si simplu „cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.
Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet „pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.
Care sunt avantajele cookie-urilor?
Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura clientilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile nostre de a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
Cookie-uri pentru geotargetting
Cookie-uri pentru publicitate
Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor
Aceasta tehnologie ne permite sa adaptam site-ul la nevoile dumneavoastra. Daca nu doriti informatii colectate prin utilizarea de Cookies, exista in  browsere un procedeu simplu care va permite sa respingeti sau sa acceptati caracteristicile/functiile Cookies. Dar va rugam sa retineti ca Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online.

Dezvăluirea informaţiilor
Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

S.C WOW MEDIA nu va dezvălui in nici un caz nicio informaţie niciunui terţ şi niciunei entităţi fără consimţămantul prealabil al clientului, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege.
 Doar in acest caz putem dezvălui astfel de informaţii, insa numai in conformitate cu legislaţia in vigoare.

Pe site-ul www.bax.ro pot exista link-uri către alte site-uri web. Angajamentele noastre din prezenta politică de confidentialitate privind protecţia datelor şi confidenţialitatea se aplică doar site-ului www.bax.ro şi nu acoperă celelalte site-uri. Acestea se supun regulilor proprii privind confidenţialitatea şi protecţia datelor.
In consecinţă, S.C. WOW MEDIA S.R.L nu poate fi considerată responsabilă pentru utilizarea informaţiilor, pentru incălcarea principiilor etice, principiilor de confidenţialitate, pentru caracteristicile şi calitatea serviciilor altor site-uri web care au linkuri pe www.bax.ro in scopuri publicitare, de informare sau in alte scopuri.
S.C. WOW MEDIA S.R.L nu va fi considerată răspunzătore pentru daunele sau pierderile materiale şi/sau generale, suferite direct sau indirect, care pot apărea sau care pot fi cauzate de astfel site- uri.

Securitatea informaţiilor
Tratăm securitatea informaţiilor dvs. în mod foarte serios, de aceea, luăm importante măsuri de securitate, necesare pentru protecţia împotriva accesului neautorizat la date sau modificării, dezvăluirii sau distrugerii neautorizate de date. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, păstrare şi procesare de date şi ale măsurilor de securitate, de asemenea, măsuri fizice de securitate pentru protecţia împotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocăm datele personale.
Accesul la datele personale este permis numai angajaţilor autorizaţi ai WOW MEDIA, cărora le sunt necesare aceste date în vederea operării, dezvoltării şi îmbunătăţirii serviciilor noastre. Aceste persoane sunt obligate să păstreze confidenţialitatea acestor date, fiind instruite cu privire la protecţia datelor cu caracter personal.
Pentru a preveni accesul neautorizat la datele dumneavoastra sau divulgarea acestora catre terti am pus la punct mai multe proceduri adecvate, fizice, electronice si administrative, care sa securizeze si sa protejeze toate datele cu caracter personal pe care le colectam din mediul online.

Integritatea datelor
S.C. WOW MEDIA S.R.L procesează date personale doar în scopul pentru care au fost colectate şi conform prezentei Politici. Revizuim practicile noastre de colectare, stocare şi procesare de date pentru a ne asigura că procesam, colectăm şi stocăm numai acele date necesare pentru furnizarea sau îmbunătăţirea serviciilor şi activităţilor noastre. Luăm măsurile necesare în măsura posibilităţilor, pentru a ne asigura că datele personale pe care le procesăm sunt corecte, complete şi actuale, dar depindem de utilizatorii noştri pentru a ne furniza date actualizate sau pentru a corecta datele lor personale acolo unde este necesar.
 NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi respectiv ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. WOW MEDIA S.R.L are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este:  facturarea, livrarea comenzilor, reclama si publicitate.
Prin completarea datelor, dumneavoastra va exprimti acordul expres si neechivoc ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de dumneavoastra, cuprinse în formularul de inregistrare si comanda, să fie procesate si folosite de S.C. WOW MEDIA S.R.L .
S.C. WOW MEDIA S.R.L garantează confidenţialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor clientilor. Datele cu caracter personal colectate în cadrul acestui site nu vor fi dezvăluite către terti cu exceptia împuternicitilor S.C. WOW MEDIA S.R.L  pentru prelucrarea de date personale si cu exceptia cazurilor în care S.C. WOW MEDIA S.R.L trebuie să respecte obligatiile impuse de legislatia în vigoare.
Conform Legii nr. 677/ 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, beneficiati de urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare : dreptul de a fi informat cu privire la identitatea operatorului de date personale, scopul în care se face prelucrarea datelor, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenţa drepturilor prevăzute de Legea nr. 677/ 2001 pentru persoana vizată şi condiţiile în care pot fi exercitate;
Dreptul de acces la date: dreptul de a obţine de la operator la cerere şi în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele în legatură cu dumneavoastra sunt sau nu prelucrate de către acesta.
Dreptul de intervenţie: dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, ştergerea sau transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
S.C. WOW MEDIA S.R.L  este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub NR 12345600987.

Ne rezervam dreptul de a modifica prezenta Politica De Confidentialitate. Veti gasi de fiecare data ultima varianta a acestei Politici la aceasta adresa impreuna cu data ultimei modificari. Aceasta Politica este o completare la oricare alti termeni si conditii aplicabili acestui site.